31.03.2017

Den Země 2017

Den Země se každoročně koná 22. dubna a slaví ho více jak miliarda lidí. Letos se můžete zúčastnit kampaně Do práce na kole, uklidíme spolu Česko a vytvoříme hmyzí hotel na Ekolympiádě.

UKLIĎME ČESKO – 8.4.2017

Také v letošním roce se uskuteční celostátní úklid dobrovolníků a statutární město Liberec se rozhodlo jako Zdravé město do této úklidové akce v letošním roce opět připojit a zorganizovat potřetí místní úklid v sobotu 8. 4. 2017. Minulé ročníky totiž ukázaly, že se najde mnoho Liberečanů z řad firem, neziskových organizací, škol nebo jednotlivců, kteří jsou ochotni nejen všímat si svého okolí, ale přiložit i ruku k dílu.

Registraci účastníků lze provést skrze webové rozhraní projektu www.uklidmecesko.cz, kde naleznete již vytvořený úklid organizovaný radnicí. Případně přímo u koordinátora akce na emailu vinar.michal@magistrat.liberec.cz nebo telefonním čísle 485 243 456. Akce Ukliďme svět, ukliďme Česko je součástí oslav Dne Země, které doprovodí ještě další aktivity.

DO PRÁCE NA KOLE – duben, květen 2017

Kampaň „Do práce na kole 2017“ v Liberci a Jablonci organizuje popáté spolek Cyklisté Liberecka za finanční podpory Zdravého města Liberce a Libereckého kraje. Zaregistrujte se a vytvořte se svými kolegy 2-5členné týmy a soutěžte tak s ostatními o ceny. Více informací naleznete na: www.dopracenakole.cz

EKOLYMPIÁDA – pátek 21.4.2017

Připravili jsme pro vás den plný zábavy, her a ekokvízů. Můžete se tešit na závody na trávošlapech, ekokouzelníka Čárykluka, společně vyrobíme hmyzí hotel, každý si odnese kus přírody domů a svojí taneční show nás potěší taneční skupina B-SOUL.

To vše a mnohem více na Ekolympiádě v parku Gutenbergova naproti Grandhotelu Zlatý Lev.

Budeme se na vás těšit.

 

 

 

 

 

 

 

Nastavení cookies